• Hot air balloons over Cappadocia, Turkey

info@akresatravel.com English Svenska


Upptäck den fantastiska regionen Kappadokien till fots, på en mountain-bikehäst-rygg, hyra en ATV / fyrhjuling, ta en privat guidad tur eller varför inte prova en luftballongflygning. Kappadokien är idealisk för fotografering med fantastiska färger, skuggor och kontraster och vi kan organisera en rundtur i de bästa fototillfällen med en professionell guide och fotograf. Vid slutet av dagen, varför inte koppla av och njuta en middag show i en grotta restaurang i Kappadokien eller upptäck mysticism av virvlande dervischer ceremoni.
Fråga vår Akresa Travel rådgivare för råd och hjälp och upptäcka denna fascinerande region annorlunda sätt.

Cliquez ici pour visiter www.lauyan.com

Varmluftsballongflygning

Click to zoom the imageKappadokien är känt över hela världen som en av de bästa ställena att flyga luftballong. De spektakulära surrealistiska landskapen kombinerat med utmärkta flygmöjligheter gör det möjligt för ballongen att försiktigt glida över och mellan sago-skorstenar, duvslag huggen in i unika klippformationer, fruktträdgårdar och vingårdar - genom imponerande dalar, alla med distinkta sten formationer, färger och funktioner - och sedan flyta upp över skvalpade raviner för fantastisk utsikt över regionen.

VIP Luftballongsflygning

Click to zoom the imageFinns det bättre sätt att fira att speciellt tillfälle, är det en årsdag, födelsedag, bröllop eller någon annan viktig händelse, än genom att ta en ballongflygning bara för två i ett liten ballong. Vår VIP ballong skiljer sig från de övriga passagerare ballonger som flyger i Kappadokien. Korgen har plats för pilot och bara två passagerare i korgen, så ditt flyg är en väldigt personlig upplevelse som kan skräddarsys för just dig och din älskade.
Den VIP flygning erbjuder alla tjänster VIP, liksom privat transfer från ditt hotell till lansering, är speciella drinkar och förfriskningar på  lansering medan ballongen blåses upp, en mild ballongflygning för två personer, champagne och förfriskningar efter landning, sedan överföra från landningsplatsen tillbaka till ditt hotell i personliga transporter. Du kommer också att få souvenirer av flygningen och personliga certifikat flight.

Låt oss göra din speciella dag en once-in-a-lifetime upplevelse.

Turkisk Afton i Kappadokien

Click to zoom the imageTurkiet, civilisationens vagga, ett blomstrande centrum för handel, har utvecklat en extremt rik och varierad kultur, liksom en raffinerad gastronomi . Följ med på en krogshow innehållande traditionell turkisk musik, dans med virvlande dervischer, en typisk bröllop dans, svärdkastning, och naturligtvis magdans !
Under showen kommer det serveras obegränsat med läsk och alkoholhaltiga drycker, meze. Huvudrätten blir lamm med ris, en traditionell bröllopsmåltid i Turkiet. Akresa Travel hämtar dig från ditt hotell och kör dig till grottan restaurang där showen hålls. Efter showen kör vi dig tillbaka till ditt hotell.

Virvlande Dervischer Ceremony

Click to zoom the imageSEMA (Virvlande dervischer ceremoni), är inspirationen för Mevlana Celaleddin-i Rumi (1207-1273) samt en del av den Turkiska kulturen, tro och historia. Det symboliserar de olika betydelserna av en mystisk cykel till perfektion (Ascension - Mirac). SEMA ceremonin innefattar en mystisk resa av människans andliga uppstigning genom kärlek, får människan att finna sanningen och anlända till den "perfekta". Sedan återvänder han från denna andliga resa som en man som nått mognad och en större fullkomlighet, så att älska och att stå till tjänst för hela skapelsen, för alla varelser utan diskriminering med avseende på tro, klass eller ras. Virvlande dervischer ceremonier utförs i ett 13-talet Karavanseraj, Sarihan, nära Avanos, varje kväll.
Virvlande dervischer ceremonier börjar på 9:00 pm på vintern och 09:30 i sommar varje kväll. Hela ceremonin tar cirka en timme och vi erbjuder "Serbet", en religiös dryck, efter ceremonin. Akresa Travel Turkiet Plockar upp dig från ditt hotell i Kappadokien en halvtimme tidigare, vilket kommer att ge dig tillräckligt med tid för att se de delar av Karavanseraj före ceremonin.


                    TURSAB-Association of Turkish Travel Agencies                   
Kavaklıönü Mah. A.B.N. Blv. No:40/1, 50400 Ürgüp, Kappadokien, Turkiet Tel: +90 (0)384 341 2620 Fax: +90 (0)384 341 2630 info@akresatravel.com
  Säker betalning| | Villkor
Istanbul | Kappadokien | Konya | Efesos | Pamukkale | Antalya | Kas, Myra, Kekova | Mt Nemrut och Urfa | Gallipoli och Troja
© 2013 Alla rättigheter förbehållna Alkan Turizm Ticaret A.Ş. Designad och värd AE Teknoloji